Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Google, hesap giriş sayfasında yenilemeye gitti

Google, biraz daha temiz bir tasarıma sahip yeni bir giriş sayfasını kullanıcılara sunuyor. Değişiklikler küçük ve işlevselliği etkilemiyor, ancak kullanıcılar sıkça karşılaştıkları bu sayfayla ilgili olarak Google, logosunu değiştirdiği zamandan beri önceki sürümü kullanıyordu.

Google, hesap giriş sayfasında yenilemeye gitti

Güncelleme, giriş ve kayıt sayfasını 2014 yılında tanıtılan şirketin Material Design anlayışına daha fazla uyumlu hale getiriyor. Bu doğrultuda şimdi sola hizalanmış durumda (merkezden değil) ve ekranınızın boyutuna otomatik olarak uyum sağlayan bir yönelime sahip - bu nedenle bilgisayar ekranlarında daha geniş, akıllı telefonlarda daha dar görünüyor.

Şirket, tüm cihaz türlerinde görüneceğini ancak eski tarayıcılarda görünmeyebileceğini belirtti.

ŞİFRE GİRİŞİNİ İKİNCİ BİR SAYFAYA TAŞIMIŞTI

Google'ın giriş sayfasına yaptığı en büyük önceki değişiklik, şifre girişini 2015 yılında ikinci bir sayfaya taşımaktı. Bu güncelleme, "şifreleri tamamlayan gelecekteki kimlik doğrulama çözümlerine hazırlık" ve birden fazla Google hesabına sahip olan insanlar arasında karışıklığı azaltmak amacıyla yapıldı, zamanında şirket tarafından belirtildi.

Google, değişikliğin Gmail'in entegre görünümüne yapılan geçiş gibi kalıcı olacağını vurguladı. Dağıtım oldukça aşamalı olacak, 21 Şubat'ta başlayacak ve 4 Mart 2024'te tamamlanması planlanıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

google güncelleme şirket