Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google, Photomath'i tamamen kendine bağladı! Artık Google'a ait bir uygulama

Google, 2022'de satın aldığı Photomath'in uygulama mağazalarındaki sayfalarını güncelledi. Artık Photomath, Google'a ait bir uygulama olarak görünüyor.

Google, Photomath'i tamamen kendine bağladı! Artık Google'a ait bir uygulama

Google, 2022 yılında popüler matematik çözme uygulaması Photomath'i satın aldıktan sonra, uygulamanın mağaza sayfalarını güncelledi. Artık Photomath, Google'a ait bir uygulama olarak görünüyor.

ABD merkezli teknoloji devi Google, geçtiğimiz yıl Photomath'i resmen satın aldı. Geliştirici firma, düzenleyici kurumların onayıyla birlikte Google'a katıldı. Şimdi ise Google, Photomath ile ilgili önemli bir adım attı.

Photomath'in Google Play Store ve App Store'daki uygulamaları, artık geliştiricisi Google olarak güncellendi. Eğer bugün Photomath'i indirmek isterseniz, uygulamanın Google'a ait olduğunu göreceksiniz. Bu da demek oluyor ki, Google artık resmi olarak bir matematik sorusu çözme uygulamasına sahip.

Photomath oldukça kapsamlı bir uygulama. Fotoğrafını çektiğiniz bir matematik sorusunun detaylı cevabını bulabileceğiniz geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Temel matematikten cebire, geometriden trigonometriye ve istatistiğe kadar birçok alanda kullanılabilen uygulama, isteğe bağlı bir abonelik paketi olan "Photomath Plus" ile daha detaylı hizmetler sunuyor. Bu paket, animasyonlu anlatımlar ve daha kapsamlı soru çözümleri gibi özellikleri içeriyor.

Google'ın matematik sorularını çözmeye yönelik hizmet sunduğunu belirtmek önemlidir. Bu kapsamda, Google Lens hizmeti matematik sorularını çözebiliyor. Bu durumda, Photomath ile Google Lens arasında bir çakışma olabileceği düşünülebilir. Ancak Google henüz bu konuda bir açıklama yapmadı. Ancak ilerleyen dönemlerde Photomath ve Google Lens'in muhtemelen entegre çalışacağı tahmin ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

App Store google