Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google Pixel Watch 3 farklı ekran boyutlarıyla geliyor!

Google, Pixel Watch 3'te 41 mm ve 45 mm ekran seçenekleri sunarak daha fazla kullanıcıya hitap etmeyi planlıyor.

Google Pixel Watch 3 farklı ekran boyutlarıyla geliyor!

Google, akıllı saat pazarına giriş yaparak kullanıcıların beğenisini kazandı. İlk iki nesilde tek ekran boyutu sunan Şirket, Google Pixel Watch 3 modeli ile farklı ekran seçenekleri sunacak. Akıllı saat üreticileri, kullanıcıların tercihlerine daha iyi cevap verebilmek için farklı ekran boyutları sunuyor. Google, 2022 yılında tanıttığı birinci nesil Pixel Watch ile akıllı saat piyasasına adım attı. Daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmak isteyen şirket, yeni modellerinde ekran seçeneklerini artırdı.Şu ana kadar tanıtılan birinci ve ikinci nesil Pixel Watch modelleri sadece 41 mm ekran boyutu ile sunuldu.

Sızdırılan bilgilere göre, Google'ın yeni nesil Pixel Watch modeli 45 mm ekran seçeneği ile piyasaya sunulacak. Google Pixel Watch 3 modelinin Kasım 2024’te tanıtılması bekleniyor. Samsung, Galaxy Watch 6 modelini 40 mm ve 44 mm seçenekleriyle sunuyor. Aynı zamanda, aynı ekran boyutlarına sahip fakat dönen çerçeve eklenmiş ve alüminyum yerine paslanmaz çelik kullanılmış 43 mm ve 47 mm Galaxy Watch 6 Classic modeli de bulunuyor. Apple Watch Series 9’un, 41 mm ve 45 mm olarak mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Kullanıcıların Google Pixel Watch modelini ekran boyutu nedeniyle tercih etmediği sosyal medyada belirtildi. Sızdırılan bilgilere göre, şirket Google Pixel Watch 3 modelini yeniden tasarlayacak ve fütüristik bir düğmesiz tasarıma sahip olabilir. Şirketin "Gerilim Ölçerleri Kullanarak Saat Çerçevesinde Hareket Tanıma" üzerine çalışma yürüttüğü patent başvurusuyla ortaya çıktı.


Haber Kaynağı : 12punto

Akıllı saat Google Pixel Galaxy Watch