Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Instagram Threads'in aktif kullanıcı sayısı açıklandı!

Instagram'ın yakın arkadaşlara özel mesajlaşma platformu Threads, güncel kullanıcı sayısını açıkladı. Buna göre platform, aylık 130 milyon aktif kullanıcıya sahip.

Instagram Threads'in aktif kullanıcı sayısı açıklandı!

Instagram Threads'in güncel kullanıcı sayısı açıklandı ve platformun şu anda 130 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu belirtildi. Threads, Meta'nın X benzeri bir platform geliştirme çabalarının bir sonucu olarak ortaya çıkmış ve ilk çıktığında büyük bir ilgi görmüştü. Ancak zaman içinde aktif kullanıcı sayısında bir düşüş yaşanmıştı.

Yapılan açıklamaya göre, platformun tekrar yükselişe geçtiği ve şu anda aylık 130 milyon aktif kullanıcıya sahip olduğu belirtiliyor.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg tarafından açıklanan bu yeni kullanıcı sayısı, platformun geleceği için umut vadeden bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Zuckerberg'ün hedefi ise Threads'in aylık 1 milyar aktif kullanıcıya ulaşması.

Son dönemde, X platformundaki değişikliklere tepki olarak, kullanıcılar Threads gibi farklı alternatiflere yöneliyor. Threads, bu bağlamda öne çıkan platformlardan biri olarak görülüyor, özellikle de X platformunun Twitter gibi olmadığına inanan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Instagram Threads Mark Zuckerberg META Instagram