Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

iOS 17.4 ile iPhone'lara yeni emojiler geliyor

Apple, iOS 17.4 güncellemesiyle birlikte iPhone'lara yeni emojiler sunmaya hazırlanıyor. Yeni emojiler arasında onaylama ve reddetme gibi iki yeni yüz ifadesi, kırık zincir, mantar, misket limonu ve anka kuşu gibi simgeler yer alıyor.

iOS 17.4 ile iPhone'lara yeni emojiler geliyor

Apple'ın iOS 17.4 sürümü ile birlikte gelecek yeni emojiler ve diğer özellikler ortaya çıktı. Yeni beta sürümünde gözlemlenen emojiler arasında onaylama ve reddetme ifadeleri bulunuyor. Ayrıca, 'zincirleri kırmak', kırılan zincir, mantar, misket limonu ve anka kuşu gibi yeni emojiler de kullanıcılara sunulacak. Renk tonlarına ek olarak, Podcast uygulamasında yayınlanan podcast'lerin metinlerine erişim sağlayan bir özellik de kullanıcılara sunulacak, böylece podcast'ler okunabilecek.

Ayrıca, 'Çalınan Aygıt Koruması' özelliği daha fazla işlevsellik kazanacak. Siri, gelen mesajları farklı dillerde okuyabilme yeteneğini kazanacak şekilde güncellenecek.

iOS 17.4 ile birlikte, bulut oyun platformları olan NVIDIA GeForce Now ve Xbox Cloud Gaming uygulamaları da App Store üzerinden indirilebilecek. Bu özelliklerin yanı sıra, iOS 18 sürümünden de devrim niteliğinde özellikler bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple iOS 17 Emoji