Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

iPhone'lara alternatif App Store geliyor!

iOS 17.4 güncellemesiyle AB'deki iPhone kullanıcıları App Store dışından uygulama indirebilecek. Setapp, Nisan ayından itibaren AB'de iPhone kullanıcıları için alternatif uygulama mağazası olarak hizmet verecek.

iPhone'lara alternatif App Store geliyor!

Mart ayında yayınlanacak iOS 17.4 güncellemesi ile AB'deki iPhone kullanıcılarına, App Store dışından uygulama indirme olanağı sağlanacak. MacPaw şirketi, Nisan ayından itibaren AB'deki iPhone kullanıcılarına yönelik alternatif bir uygulama mağazası olarak hizmet vereceğini duyurdu. Beta programına katılmak isteyenler ve platformla ilgilenen geliştiriciler, başvurularını ilgili sayfadan gerçekleştirebilecek.

Donanımhaber'in aktardığı bilgilere göre, alternatif uygulama mağazaları Apple'ın Dijital Pazarlar Yasasına uyum sağlamak amacıyla iOS 17.4 güncellemesiyle AB'de uygulanacak değişiklikler arasında yer alıyor. Setapp, abonelik temelli bir hizmet olup aylık 9,99 dolar karşılığında kullanıcılara birçok popüler uygulamadan oluşan seçilmiş bir koleksiyon sunmaktadır. MacPaw, iOS 17.4 güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte AB'deki iPhone kullanıcıları için iOS App Store'a alternatif bir seçenek sunacak olan şirketlerden biri.

MacPaw, Epic Games ile birlikte AB'de iPhone için alternatif uygulama mağazası sunma planını açıklayan ilk şirketlerden. Setapp aboneleri, beta sürümünde QR kod sistemi aracılığıyla iOS uygulamalarına erişebileceklerdir. Beta sürümünde, üretkenlik ve iş araçları, yaratıcı ve tasarım yazılımları, yaşam tarzı ve üretkenlik ile ilgili uygulamalar, yardımcı uygulamalar ve özelleştirilmiş profesyonel araçlar gibi özenle seçilmiş uygulama kategorilerine erişim sağlanabilecek.

Apple'ın iOS 17.4 güncellemesinin 6 Mart'tan önce yayınlanması bekleniyor ve App Store'da gerçekleşecek değişiklikler AB'deki kullanıcıları yakından ilgilendiriyor. Bu güncelleme, Türkiye dahil birçok ülke için önemli olmayabilir.


Haber Kaynağı : 12punto

App Store Epic Games