Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Microsoft Edge tahtı sallıyor! Tüm zamanların en yüksek kullanıcı sayısına ulaştı

En popüler tarayıcılar arasında yer almayan Edge, yeni bir rapora göre tüm zamanların en yüksek kullanıcı sayısına ulaşarak ikinci sıraya yükseldi.

Microsoft Edge tahtı sallıyor! Tüm zamanların en yüksek kullanıcı sayısına ulaştı

İnternet tarayıcıları arasında ilk üçte bulunmayan Microsoft Edge, son rapora göre tüm zamanların en yüksek kullanıcı sayısına ulaşarak ikinci sıraya yerleşti.

Microsoft Edge'in popülerlik sıralamasında önde olduğunu söylemek pek doğru olmasa da, yeni yayınlanan rapor, tarayıcının tarihinin en yüksek kullanıcı sayısına ulaştığını ortaya koyuyor. Google Chrome'un uzun süredir liderlik ettiği popüler tarayıcılar arasındaki sıralamada, zaman zaman değişiklik olsa da, Microsoft Edge hala istenilen kullanıcı kitlesine tam anlamıyla ulaşamıyor. Tarayıcının yer aldığı liste arasında Mozilla Firefox ve Safari gibi alternatifler de bulunuyor.

Statcounter'ın ocak ayına ait masaüstü ve mobil tarayıcı pazarlarındaki son değişiklikleri içeren rapora göre, Google Chrome yüzde 64,84 ile en çok kullanılan tarayıcı olurken, Microsoft Edge onu yüzde 12,96 ile takip ediyor. Safari yüzde 8,83, Mozilla Firefox yüzde 7,57 ve Opera ise yüzde 3,23'lük payla sıralamada yer alıyor.

Ayrıca, mobil tarayıcılar arasında en çok kullanılanları içeren rapora göre, Google Chrome birinci sırada, Safari ikinci sırada, Samsung Internet üçüncü sırada, Opera dördüncü sırada ve UC Browser beşinci sırada bulunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Google Chrome Microsoft Edge Mozilla Firefox