Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Microsoft Edge'de aramalar kolaylaşacak

Microsoft Edge, Android'de kullanılan "yuvarlak içine alarak arama" özelliğine benzer yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, aramak istedikleri kelimeyi üzerini çizerek aramalarına imkan bulacak.

Microsoft Edge'de aramalar kolaylaşacak

Microsoft Edge, Android’de kullanılan görsel veya metin içindeki belirli bir bölümü internet üzerinde arama yapabilen “yuvarlak içine alarak arama” özelliğine benzer yeni bir özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Webtekno'nun haberine göre, bu yeni özellik, kullanıcıların aramak istedikleri kelimeyi yuvarlak içine almak yerine üzerini çizerek aramalarına olanak tanıyacak. Henüz resmi bir ismi olmayan bu özellik, Leopeva64 adlı bir kullanıcı tarafından sosyal medya platformu X üzerinden paylaşıldı ve erken geliştirme aşamasında olduğu belirtildi.

Microsoft’un Copilot için geliştirdiği ve geçtiğimiz ay test edilen yuvarlak içine alarak arama yapma özelliği de benzer bir işlevsellik sunuyordu. Kullanıcılar, ekranda beliren şeffaf bir filtre yardımıyla aramak istedikleri bölümü seçebiliyorlardı.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Android Copilot Microsoft Edge Microsoft