Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MrBeast, Prime Video'da yarışma sunacak: Alacağı ücret belli oldu

MrBeast'in popüler yayın platformu Prime Video ile bir yarışma programı için anlaşma sağladığını iddia ediyor.

MrBeast, Prime Video'da yarışma sunacak: Alacağı ücret belli oldu

MrBeast ya da gerçek adıyla James "Jimmy" Donaldson'ın Prime Video ile 100 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilen bir anlaşmayı sonuçlandırmanın eşiğinde olduğu bildiriliyor.

Puck News tarafından aktarılan habere göre ünlü YouTuber, popüler yayın platformunda bir yarışma başlatmayı planlıyor ancak şimdilik bu yarışmaya dair herhangi bir bilgi yok.

Dijital ortamda her türden videosuyla büyük popülerlik yakalayan ve milyonlar tarafından izlenen MrBeast ile anlaşmak Prime Video için oldukça büyük olabilir. Öyle ki MrBeast geçmişte de yayın platformlarından benzer teklifler aldığını açıklamıştı.

Geleneksel yayın stratejilerinden farklı olarak MrBeast'in yeni yarışmasının ilk bölümünün Prime Video'da yayınlanmadan önce YouTube kanalında gösterime girmesi bekleniyor.

Bu yaklaşım, çevrimiçi platformlar ve yayın hizmetleri arasında gelişen dinamiklerin altını çiziyor ve içerik oluşturucuların mevcut hayran kitlelerinden yararlanırken aynı zamanda anlaşmış olduğu platforma üye çekmesine katkıda bulunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

MrBeast Prime Video YouTuber