Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

PS5 güncellemesi geliyor: DualSense geliştiriliyor, ekran paylaşımı eğlenceli hale geliyor!

Sony, PlayStation 5 için yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor ve bu güncellemeyle birlikte DualSense kontrolcüsünde ve ekran paylaşımında önemli geliştirmeler sunmayı planlıyor.

PS5 güncellemesi geliyor: DualSense geliştiriliyor, ekran paylaşımı eğlenceli hale geliyor!

Sony'nin beta sürecinde olan ve ilerleyen aylarda yayınlanacak güncellemesi hakkında bazı detaylar paylaşıldı. Sony PlayStation 5 için sunmayı planladığı güncelleme, DualSense kontrolcüsündeki hoparlör ve ses sisteminde iyileştirmeler sunacak. Oyun içindeki seslerin ve sesli sohbetlerin daha net duyulmasını sağlayacak. Ayrıca kontrolcüdeki mikrofon giriş kalitesinin yeni bir yapay zeka makine öğrenimi modeli sayesinde iyileştirildiği belirtildi. Bu sayede düğmeye basıldığında ortaya çıkan arka plan gürültüsü ve oyun sesi bastırılarak daha iyi bir sesli sohbet deneyimi sunulacak.

Ekran paylaşımı sisteminde de iyileştirmeler yapılacak. Bu sayede oyuncular, paylaşım ekranı tam ekranda izlerken pin veya emojileri kullanarak etkileşimde bulunabilecekler.

Ayrıca kullanıcılar, ayarlar bölümünden ışık/parlaklık ayarını yapabilecekler. Bu ayarlarda loş, orta ve parlak olmak üzere üç seçenek sunulacak.

Yenilikler öncelikle beta testçileri için sunulacak. PlayStation Blog gönderisinde yer alan bilgilere göre, yenilikleri içeren beta sürümü Amerika, Kanada, Japonya, İngiltere, Almanya ve Fransa'daki seçili katılımcılara sunulacak. Seçilen beta katılımcılarına bir e-posta gönderilecek ve yenilikleri deneyebilecekler.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Sony PlayStation 5 Sony PlayStation