Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Spec Ops: The Line Steam'den kaldırıldı!

2010'lu yılların en ikonik savaş oyunlarından biri olan Spec Ops: The Line, uyarı bile olmadan Steam'den kaldırıldı. Oyunun Steam'den kaldırılması, oyunseverler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Spec Ops: The Line Steam'den kaldırıldı!

2010’lu yılların en ikonik savaş oyunlarından biri olarak kabul edilen Spec Ops: The Line, Steam platformundan aniden kaldırıldı, ve bu durum oyuncuları şaşırttı.

konsol jenerasyonunun öne çıkan oyunlarından biri olan The Line, hem grafik kalitesi hem de derin hikayesiyle oyun tarihinde önemli bir yer edindi. Ancak, PC oyuncularının deneyimlediği zorluklar nedeniyle, oyunun Steam platformunda klavye ve fare ile oynamak bazen zahmetli olabiliyordu.

Bu beğenilen nişancı oyunu, bugün hiçbir önceden yapılmış uyarı olmadan Steam'den kaldırıldı. Ancak, oyun diğer PC mağazalarında ve Xbox mağazasında hala bulunabilir durumda.

Steam'den kaldırılma durumu ilk olarak Wario64 adlı bir Xbox kullanıcısı tarafından fark edildi. Oyunun Steam sayfasına gidildiğinde, artık oyunun Steam mağazasında bulunmadığı ve satın alınamayacağı bilgisi yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Steam Oyun