Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Spotify'a müzik klipleri geliyor!

Spotify'ın beta versiyonunda, belirli parçalar çalarken artık klipler de oynatılacak.

Spotify'a müzik klipleri geliyor!

Spotify'ın beta versiyonunda, belirli parçalar çalarken artık klipler de oynatılacak. Ancak bu özellik şu an sadece 11 ülkede premium üyeler tarafından kullanılabiliyor. Özellik, kararlı sürüme gelip gelmeyeceği ve tüm ülkelere açılıp açılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Spotify'a resmi olarak kliplerin yayımlanması desteği getiriliyor. Şirketten bugün yapılan açıklamaya göre, bu özellik şimdilik beta versiyonda kısıtlı sayıda parça için kullanılabilecek. Ayrıca, bu özelliği şu aşamada 11 ülkede premium üyeler kullanabilecek. Ancak bu katalog ileride daha da genişletilecek.

Spotify Küresel Tüketici Deneyimi Başkanı Sten Garmark'ın açıklamasına göre, bu özellik ileride binlerce şarkıyı içerecek şekilde genişletilecek. Şu an için bu özelliği kullanabildiği şarkılar arasında Ed Sheeran, Doja Cat, Ice Spice, Aluna ve Asake gibi isimler yer alıyor.

'VİDEO'YA GEÇ' DEMEK YETERLİ OLACAK

Müzik videolarını izlemek için, "Şimdi Çalınıyor" sekmesinde şarkının isminin yanında yer alan "Videoya geç" düğmesine dokunmak yeterli olacak. Ancak bu geçişi yapabilmek için desteklenen şarkılardan birini dinliyor olmak gerekiyor. Android ya da iOS cihazlarda bu özelliği kullanırken, telefonu yan çevirerek videoları tam ekran yapmak da mümkün. Ayrıca, videodayken de "sese geç" düğmesiyle yeniden eski görünüşe geçiş yapılabiliyor.

HENÜZ ÜLKEMİZDE AKTİF DEĞİL

Şu anda bu özellik ülkemizde kullanılamıyor. Ancak bu özelliğin kullanılabildiği ülkeler şimdilik Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya ile sınırlı. Bu ülkeler, pazar boyutlarına ve yerel içerik desteklerine göre seçilmiş durumda. Yeni özellik, iOS, Android, masaüstü ve televizyonlarda da kullanılabiliyor.


Haber Kaynağı : Webtekno

Birleşik Krallık Spotify Sten Garmark