Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Spotify'a yeni abonelik hizmeti geliyor: Özel oynatma listeleri oluşturabilecek

Spotify yeni bir zammı müjdeleyen, pahalı bir premium abonelik başlatmayı planlıyor. Yeni uygulama için ödeme yapan kullanıcılar aynı zamanda yılın belirli etkinlikleri ve zamanları için anında özel oynatma listeleri de oluşturabilecek.

Spotify'a yeni abonelik hizmeti geliyor: Özel oynatma listeleri oluşturabilecek

Şubat ayında yeni abonelik ücretlerini duyuran popüler platform Spotify, bu defa da yeni bir abonelik hizmetiyle gündemde.

Spotify müzik meraklıları için daha pahalı bir abonelik planlıyor. "Premium Plus" isimli yeni abonelik seçeneğinde, daha iyi ses ve yeni çalma listesi düzenleme araçlarına olanak tanıyan plan için kullanıcılardan her ay en az 5 dolar daha fazla ücret alınacağı belirtiliyor.

MEVCUT ABONELİKLERİ ETKİLEMEYECEK

Platformun sunacağı "Premium Plus", yükseltme olarak sunulacak ve mevcut abonelik planlarını etkilemeyecek. Fiyatlandırma ise her kullanıcının temel planına bağlı olarak değişecek.

Yeni özellikler arasında, Spotify'ın ilk olarak 2021'de duyurduğu ancak defalarca ertelediği yüksek kaliteli sese erişim yer alıyor.

Yayıncı, ses kalitesine öncelik verenlerin dikkatini çekmek için Amazon Music Unlimited, Apple Music ve Block'a ait Tidal ile rekabet ediyor. Bu platformların tümü Spotify'ın mevcut bireysel planına benzer şekilde fiyatlandırılıyor ve halihazırda yüksek kaliteli ses sunuyor.

ÖZEL OYNATMA LİSTELERİ OLUŞTURULABİLECEK

Yeni uygulama için ödeme yapan kullanıcılar aynı zamanda yılın belirli etkinlikleri ve zamanları için anında özel oynatma listeleri de oluşturabilecek.

Bloomberg'in haberine göre Spotify, kullanıcının tercihlerini öğrenecek ve özelleştirilmiş çalma listeleri oluşturacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Spotify Platform Müzik Apple Music Apple

İlgili Haberler