Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Togg, Almanya merkezi için iş ilanlarını artırdı

Yıl bitmeden önce Almanya'da faaliyetlerine başlamak isteyen Togg, Almanya piyasası için açtığı iş ilanlarını artırdı.

Togg, Almanya merkezi için iş ilanlarını artırdı

CES 2024'te Togg'un yeni T10F modeli tanıtılırken, CEO M. Gürcan Karakaş da önemli açıklamalarda bulunmuştu. Karakaş, 2024 yılı bitmeden önce Togg'un Avrupa pazarına giriş yapacağını açıklamıştı. Şimdi de Togg'un resmî LinkedIn sayfasında Almanya için çok sayıda iş ilanı göze çarpıyor. 

ALMANYA PAZARINDA YÜKSELİŞ

Karakaş'ın daha önceki açıklamalarında da Almanya'nın, Togg'un Avrupa operasyonlarının merkezi olacağı duyurulmuştu. Hem ülkedeki milyonlarca gurbetçi hem de Almanya'nın bu pazardaki önemli konumu nedeniyle Almanya, potansiyeli yüksek olarak görülen bu pazarda doğal bir merkez adayı olarak göze çarpıyordu.

İŞ İLANLARI ARTIRILDI

Togg'un Avrupa çapında özellikle Türk tüketiciler tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Avrupa pazarı da dünyanın geri kalanında olduğu gibi fiyat/performans odaklı Çinli markaların üretimi elektrikli araçlar tarafından doldurulmuş durumda. Yine de Togg, küresel bir marka olmakta kararlılığını ortaya koyuyor. 

Togg'un ilanları arasında finans, pazarlama, satış sonrası hizmetleri, satış, kalite gibi alanlar için uygun pozisyonlar bulunduğu göze çarpıyor. 


Haber Kaynağı : 12punto

Almanya iş ilanı Togg üretim satış