Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi

Popüler uygulamalardan WhatsApp, bu sefer de yeni bir yazı düzenleme özelliği getirdi. İşte detaylar...

WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi

Popüler uygulama WhatsApp, yeni sunmaya başladığı yazı düzenleme özelliği ile gündeme geldi. Böylece eskiden oldukça kaotik görünen ardışık mesajlar, sabit bir düzen içine girerek çok daha anlaşılır olacak.

WHATSAPP, YENİ ÖZELLİĞİ SUNUYOR

Kullanıcıların uyum sağlamasının zaman alacağı öngörülen bu yenilik, uygulamaya daha resmi bir hava katacak gibi görünüyor. Bir süredir kullanmakta olduğumuz kalın ve italik gibi çeşitli şekillerin yanına eklecek bu özelliklerle, kullanıcılar yazdıklarını kendilerine göre daha iyi özelleştirebilecek. Böylelikle herkesin kendine has bir yazma tarzının olacağı iddia ediliyor.

Yazı düzenleme özelliğinin başta kurumsal ve eğitim amaçlı WhatsApp grupları için büyük fayda sağlaması bekleniyor. Çünkü genellikle onlarca üyeye sahip bu gruplarda, art arda yazılan yazılar birbirine girerek kafa karışıklığına sebep oluyordu.

Bu güncellemenin ayrıca uygulamadaki kanallar bölümü için de geleceği söyleniyor. Eğer bu gerçekleşirse, markalar tarafından yoğun olarak kullanılacağının kesin olduğunu söyleyebiliriz. Uzun yazıları okumayı oldukça kolay hale getirecek bu yeniliğin, milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulamadaki kullanıcı deneyimini gözle görülür oranda iyileştireceği tahmin ediliyor.

Android, iOS, Mac ve PC olmak üzere tüm platformlar için gelecek olan bu özelliklere şu an için erişemediğini söyleyen kullanıcıların ise, güncelleme oturana kadar beklemesi gerekiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

düzenleme güncelleme Özellik WhatsApp