Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Xiaomi'den yeni akıllı saat ve bileklikler: Şıklık, performans ve daha fazlası!

Xiaomi, bugün gerçekleştirdiği global lansmanda iki yeni akıllı saat ve bir akıllı bileklik tanıttı. Xiaomi 14 serisi telefonlara eşlik eden yeni ürünler, şık tasarımları, gelişmiş özellikleri ve uzun pil ömürleri ile dikkat çekiyor.

Xiaomi'den yeni akıllı saat ve bileklikler: Şıklık, performans ve daha fazlası!

Xiaomi, bugün düzenlediği etkinlikte iki yeni akıllı saati ve bir akıllı bilekliği global pazarda satışa sundu. Etkinlikte, Xiaomi'nin 14 serisinin global tanıtımı yapıldı ve yeni amiral gemisi telefon serisine akıllı saatler ve bileklikler eşlik etti.

Daha önce duyurulan Xiaomi Watch S3, Watch 2 ve Smart Band 8 Pro, gerçekleşen global tanıtım etkinliğiyle birlikte satışa sunuldu. Xiaomi Smart Band 8 Pro, şık ve premium bir tasarıma sahip olup akıllı saat ile akıllı bileklik arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Cihaz, 1.74 inçlik AMOLED ekranı, metalik çerçevesi ve sağlık ile spor takip özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, 14 günlük pil ömrüyle de kullanıcıların ilgisini çekiyor.

22,5 gram ağırlığındaki Smart Band 8 Pro, dayanıklı bir tasarıma sahip ve 150'den fazla egzersiz programını destekliyor. Ayrıca, nefes egzersizi, stres kontrolü, kalp atış hızı ve uyku takibi gibi birçok özelliği barındırıyor. Ülkemizde 2,299 TL'ye satılan Smart Band 8 Pro, 3 Mart'a kadar geçerli olacak 100 TL indirimle satışta.

Sağlık ve spor takibi yanında iletişim için de kullanılabilecek bir seçenek arayanlar için Xiaomi'nin en yeni seçeneklerinden biri Watch S3. 1.43 inçlik dayanıklı ekranı ve gelişmiş 15 günlük pil ömrüyle uzun süreli kullanım vaat ediyor. Alüminyum alaşımlı çerçevesi ve farklı renk seçenekleriyle gelen Watch S3, ülkemizde gümüş ve siyah seçenekleriyle mevcut. İlk hafta için geçerli olan 100 TL'lik indirimle Watch S3, 4.999 TL'den satışa sunuluyor.

Xiaomi Watch 2, Google'ın Wear OS işletim sistemiyle geliyor ve Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 işlemcisinden güç alıyor. Saat, tam şarjla yaklaşık 65 saatlik kullanım süresi sunuyor ve 160 farklı spor takibini destekliyor. Sağlık takibi özelliklerine de sahip olan Watch 2, ülkemizde henüz satışa çıkmadı ancak fiyatı 7.149 TL olarak belirlendi ve yakında satışa sunulması bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Akıllı saat Xiaomi