Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

X'in sesli ve görüntülü arama özelliği Android'e geldi

X, geçtiğimiz ekim ayından bu yana iOS kullanıcılarının deneyimlediği sesli ve görüntülü arama özelliğinin Android kullanıcıları için de kullanıma sunulmaya başlandığını duyurdu.

X'in sesli ve görüntülü arama özelliği Android'e geldi

X, geçtiğimiz ekim ayından bu yana iOS kullanıcılarının deneyimlediği sesli ve görüntülü arama özelliğini Android kullanıcıları için de kullanıma sunmaya başladı.

Uygulamanın mühendislerinden Enrique'nin yaptığı açıklamaya göre, sesli ve görüntülü arama özelliği Android platformunda da yavaş yavaş kullanıcılara sunuluyor. Enrique, güncellemeyi yapan kullanıcıların artık bu özelliği deneyimleyebileceklerini belirtirken, esprili bir şekilde "Uygulamayı güncelleyin ve annenizi arayın" ifadelerini kullandı.

X, Elon Musk'ın yaptığı değişiklikler ve açıklamalarla sürekli gündemde olan bir mikro blog platformu olarak öne çıkıyor. Ekim 2023'te iOS kullanıcılarına sunulan sesli ve görüntülü arama özelliği, şimdi de Android kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Özellik şu an için X Premium kullanıcılarına özel olarak sunuluyor, bu nedenle özelliği kullanmak isteyenler X Premium aboneliği edinmeleri gerekecek. Ancak, ilginç bir şekilde X Premium kullanıcıları sadece sesli veya görüntülü arama başlatabilirken, tüm kullanıcılar tarafından aranabiliyor. Yani X Premium abonesi bir kişi, abone olmayan bir kişiyi arayabilecek.

X CEO'su Linda Yaccarino, X'i "her şeyin uygulaması" yapma niyetini belirtmişti ve sesli ve görüntülü görüşme özelliğini Ağustos 2023'te resmi olarak duyurmuştu. 


Haber Kaynağı : 12punto

Elon Musk X