Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

X'te beğeni ve yeniden paylaşım sayıları kaldırılıyor!

Elon Musk, X'in daha sade bir görünüme sahip olması için beğeni ve yeniden paylaşım sayılarını kaldırmayı planlıyor.

X'te beğeni ve yeniden paylaşım sayıları kaldırılıyor!

Milyarder iş insanı Elon Musk, sahibi olduğu X platformu ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Morgan Stanley tarafından gerçekleştirilen bir etkinliğe katılan Musk, X'te değişiklik olabileceğini belirtti. Elon Musk'ın açıklamasına göre, platformda yer alan beğeni ve yeniden paylaşım sayıları gelecekte kaldırılabilir. Bu kararın nedeni, platformun mevcut durumunda "dağınık" görünmesi olarak belirtildi.

X'in kullanıcıları bilirler, platformda gönderilerin altında beğeni, alıntı, yeniden paylaşım ve görüntüleme sayıları gösterilir. Elon Musk, tam olarak bu özelliklerin kaldırılmasını planlıyor gibi görünüyor. Eğer bu özellik hayata geçirilirse, X kullanıcıları akış sayfalarında sadece görüntüleme sayılarını görebilecekler.

Elon Musk, kafasındaki yeni özellik hakkında detaylı bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla, akış sayfalarının ne zaman "sadeleştirileceği" ve beğeni ile alıntı sayılarının ne zaman kaldırılacağı belirsizliğini koruyor. Ayrıca, bu değişikliğin isteğe bağlı bir özellik olup olmayacağı veya tüm kullanıcıları etkileyip etmeyeceği de henüz bilinmiyor.

Elon Musk, X yönetimini ele aldığı günden beri radikal değişiklikler yapmıştı. Ancak bazı değişiklikler geri alınmıştır, örneğin haber başlıklarının gizlenmesi gibi. Elon Musk, birkaç ay önce X'te paylaşılan makalelerin başlıklarını gizlemiş ancak bu özellik istenilen şekilde işlememiş ve X geri adım atmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Elon Musk Morgan Stanley X platformu