Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Muş'ta gökten bilinmeyen cisim yağdı! Doluya benziyor ama erimiyor!

Muş'ta etkili olan yağışlarda birlikte dolu yağdı. Ancak dolu sonrası evlerinden çıkan yurttaşlar yaşan bilinmeyen cismin dolu olmadığını ve erimediğini gördü. Yurttaşlar, maddenin uzmanlar tarafından incelenmesini istedi.

Muş'ta gökten bilinmeyen cisim yağdı! Doluya benziyor ama erimiyor!

Muş'ta, son günlerde etkili olan sağanak yağışın yanı sıra dolu ile birlikte bilinmeyen ve erimeyen cisimlerin yağmasıyla karşı karşıya kaldı. 

Kızılağaç Beldesinde etkili olan yağmur, kısa sürede doluya dönüştü. Ancak bu sırada dolunun arasına karışan ve yere düştüğünde erimeyen garip cisimler dikkat çekti. Sabah uyandıklarında evin etrafında erimeyen farklı cisimleri gören vatandaşlar, bu olayın uzmanlar tarafından incelenmesini istediler.

"İNCELENMESİNİ İSTİYORUZ"

Etkili olan yağışların ardından dolu ile birlikte tanımlanmayan cisimlerin de yağdığını söyleyen Nimet Tekin isimli yurttaş, “Geçen sabah kalktığımızda evin etrafında doluya benzer cisimleri gördük. Başta dolu sandık ancak dikkatli baktığımızda dolu olmadığını anladık. Çocuklarla beraber toplamaya başladık. Baktık yabancı bir cisim. Doluya benzer ama yabancı bir cisim. Bunun incelenmesini istiyoruz” dedi.

ÇAKMAKLA YAKINCA ERİMİYOR!

Muş’a plastik dolunun yağdığını söyleyen Abdullah Tekin ise, “Akşama doğru dolu yağışı etkili oldu. Ondan sonra doluya benzer cisimler bulduk. Bu cisimlerin doluya benzediğini, fakat doludan farklı olarak erimediğini tespit ettik” şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : İHA

Muş bilinmeyen cisim Dolu