Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

ABD Başkanı Joe Biden, Fransa'da: Macron resmi törenle karşıladı

ABD Başkanı Joe Biden, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile resmi devlet ziyaretinin başlangıcını Zafer Takı'nda düzenlenen bir törenle kutladı. Biden, Fransa'da beş gün geçirecek. Macron ile gerçekleştirilecek toplantıda, Ukrayna, Gazze'deki savaş, küresel güvenlik ve NATO'nun güçlendirilmesi gibi politika konularının yanı sıra iklim krizi ve donanma işbirliği de ele alınması bekleniyor.

ABD Başkanı Joe Biden, Fransa'da: Macron resmi törenle karşıladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Joe Biden, ABD Başkanı'nın Fransa'ya gerçekleştirdiği resmî devlet ziyaretinin başlangıcını Zafer Takı'nda düzenlenen bir törenle kutladı. Liderler, perşembe günü Normandiya Çıkarması'nın 80. yıldönümü anma törenlerine katılmıştı. 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve ABD Başkanı Biden'ın Ukrayna, Gazze'deki savaş, küresel güvenlik ve NATO'nun güçlendirilmesi ile iklim krizi ve donanma işbirliği gibi politika konularını ele almaları bekleniyor.

ABD Başkanı Biden, Fransa'da beş gün geçirecek.

Liderler, bugün Zafer Takı'nın altındaki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koydular. 

Daha sonra Biden'ın aracına atlı Cumhuriyet Muhafızları Champs-Élysée'ye kadar eşlik etti. İki lider resmî görüşmelerde bulunacak ve bu akşam Élysée'de ABD Başkanı ve eşi için verilecek devlet ziyafetinden önce bir çalışma yemeğinde bir araya gelecek. 


 



Haber Kaynağı : 12punto

ABD Başkanı Joe Biden Emmanuel Macron Gazze