Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ağzından kan gelerek hayatını kaybetti

63 yaşındaki Alman vatandaşı, uçak yolculuğu sırasında ağzından ve burnundan kan gelerek hayatını kaybetti. Uçak acil iniş yaptı.

Ağzından kan gelerek hayatını kaybetti

Bangkok'tan Münih'e sefer yapan bir uçakta yaşanan trajik bir olay, bir yolcunun ağzından ve burnundan kan gelerek hayatını kaybetmesine neden oldu. 63 yaşındaki Alman vatandaşı, Almanya'nın önde gelen hava yolu şirketi Lufthansa'nın Tayland-Münih seferini yaparken yaşamını yitirdi.

Olay sırasında uçakta bulunan yolcular büyük bir paniğe kapıldı ve mürettebatın yardımına koştu. Uçak hızla Bangkok'a dönüş yapmak zorunda kaldı.

Görgü tanıkları, adamın uçağa eşiyle birlikte bindiği anda oldukça hasta göründüğünü belirtti. Ayrıca, yolculardan biri olan Martin Missfelder, adamın durumunun kalkıştan kısa bir süre sonra hızla kötüleştiğini ve ağzından ve burnundan "litrelerce kan" aktığını ifade etti.

Lufthansa sözcüsü yaptığı açıklamada, uçakta bulunan bir doktorun acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri aldığını ancak ne yazık ki yolcunun uçuş sırasında hayatını kaybettiğini belirtti. Uçak, olayın ardından planlanan 12 saatlik yolculuğun sadece 2. saatindeyken Bangkok'a geri döndü.

Bu üzücü olay, uçuş güvenliği ve sağlık önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Uçuş sırasında sağlık durumu ciddi şekilde kötüleşen yolcular için alınacak önlemlerin daha da güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Almanya doktor hayatını kaybetti mürettebat Tayland yolcu