Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Antarktika’da çalışacak eleman aranıyor

Dünyanın en ıssız noktalarından birinde, penguenlerle komşu olmak ve posta tasnif etmek üzere bir maceraya atılmaya ne dersiniz? UK Antarctic Heritage Trust, Antarktika'daki Port Lockroy postanesinde çalışacak cesur ruhları arıyor.

Antarktika’da çalışacak eleman aranıyor

UK Antarctic Heritage Trust (UKAHT), 2024-25 sezonu için İngiltere'den yaklaşık 9.000 mil uzaklıkta, dünyanın en güney ucunda bulunan Antarktika'daki Port Lockroy üssünde görev yapacak kişileri arıyor. Bu benzersiz iş fırsatı, posta tasnifinden penguen gözlemlemeye kadar geniş bir yelpazede görevler sunuyor.

Başvurular, müşteri hizmetlerinden yaban hayatı izlemeye, genel bakım faaliyetlerine kadar çeşitli deneyim ve becerilere sahip kişiler için açık. Seçilen adaylar, 18.000 ziyaretçiyi karşılamak, tarihi yapıların korunması, onarımı ve Port Lockroy'un hediyelik eşya dükkanının işletilmesi gibi görevleri üstlenecekler.

ZORLU YAŞAM KOŞULLARI

Adayların, Wi-Fi veya şebeke suyu gibi modern imkanlardan yoksun, zorlu Antarktika koşullarında beş ay geçirmeye hazır olmaları gerekiyor. Bu, adayların dayanıklı, fiziksel olarak uygun ve çevreye duyarlı olmalarını gerektiriyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE EĞİTİM

İlgi duyanların 18 Mart Pazartesi gününe kadar başvurmaları ve seçilen adayların Ağustos ayında başlayacak eğitime katılmaları gerekiyor. Başarılı adaylar, 2024'ün sonundan 2025'in Mart ayına kadar sürecek olan Antarktika macerasına atılacaklar. Bu benzersiz deneyim için ITV News, potansiyel başvuru sahiplerini cesaretlendiriyor.


Haber Kaynağı : 12punto

aday Antarktika ayı Çevre İngiltere Port Lockroy posta