Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi: Orta Doğu'da her noktayı vurabiliriz

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi, İran'ın saldırısına karşılık verileceğini ve Orta Doğu'da her noktayı vurabilme kabiliyetleri olduğunu belirtti. Netanyahu ise yaptığı açıklamada "İran'ın bizi yok etmeye çalışan şer eksenine karşı çetin bir savaşın ortasındayız" dedi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Halevi: Orta Doğu'da her noktayı vurabiliriz

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İran'ın saldırısına karşılık verileceğini ve Orta Doğu'da her noktayı vurabilme kabiliyetleri olduğunu belirtti. 

Orta Doğu'da gerilim her geçen dakika tırmanıyor. İsrail, Lübnan ve Gazze'ye aralıksız saldırılarını sürdürürken dün akşam saatlerinde İran'dan İsrail'e 200 balistik füze fırlatıldı. Saldırının ardından teyakkuza geçen İsrail'den açıklamalar peş peşe geldi.

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İran saldırısına karşılık verileceğini ve Orta Doğu'nun her yerine saldırma kabiliyetleri olduğunu çok yakında herkesin anlayacağını söyledi. 

İsrail Başbakanı Netanyahu ise "İran'ın bizi yok etmeye çalışan şer eksenine karşı çetin bir savaşın ortasındayız. Rehineleri geri getireceğiz. Kuzeyde yaşayan vatandaşlarımızın evlerine dönmesini sağlayacağız. İsrail'in sonsuzluğunu garanti altına alacağız" dedi. 


Haber Kaynağı : 12punto

balistik füze İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi İran İsrail