Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Justin Timberlake alkollü araç kullanma suçlamasını kabul etti: Mahkemenin kararı ne?

Ünlü şarkıcı Justin Timberlake, ABD'de alkollü araç kullanmaktan yargılandığı mahkemede suçunu itiraf etti.

Justin Timberlake alkollü araç kullanma suçlamasını kabul etti: Mahkemenin kararı ne?

12PUNTO DIŞ HABERLER

ABD'nin New York eyaletinde mahkemeye çıkarılan ünlü ABD'li şarkıcı ve aktör Justin Timberlake, kendisine yöneltilen 'alkol etkisinde araç kullanma' suçlamasını kabul etti. Timberlake'in ehliyetine 90 gün süreyle el koyulurken, ünlü yıldıza para cezası da verildi. Timberlake, mahkemenin ardından sürücülere, tek bir alkollü içki içtikten sonra dahi direksiyon başına geçmemeleri çağrısında bulundu.

Polisin açıklamasına göre Timberlake, 18 Haziran günü gece yarısından biraz sonra, New York'a yakın Hamptons kasabası merkezindeki dur işaretine uymayıp şeridinden çıktıktan ve alkollü bir şekilde BMW'sinden indikten sonra tutuklandı.

Polis, 43 yaşındaki Timberlake'in memura bir martini içtiğini itiraf ettiğini belirtti. Buna karşın Timberlake, mahkemede önce alkollü olmadığını savunmuştu.

Ünlü isim, 260 dolar ek ücretle 500 dolar para cezasına, seçtiği kâr amacı gütmeyen kuruluşta 25 saat toplum hizmetine ve lisansının 90 gün askıya alınmasına mahkum edildi.

Mahkemenin ardından basına konuşan Timberlake, şunları dile getirdi:

'Bir içki bile içmiş olsanız, bir arabanın direksiyonuna geçmeyin," dedi. "Çok fazla alternatif var. Bir arkadaşınızı arayın. Bir Uber'e binin. Birçok seyahat uygulaması var. Taksiye binin. Benim yaptığım bir hataydı, ancak şu anda izleyen ve dinleyen herkesin bu hatadan ders çıkarmasını umuyorum. Şahsen kesinlikle ders çıkardığımı biliyorum.'


Haber Kaynağı : 12punto

Justin Timberlake alkollü sürücü tutuklu Tutuklama