Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kate Middleton'ın hastalığı ne? Tartışmalara yol açan fotoğraf

Kate Middleton'ın paylaşılan fotoğrafının üzerinde oynandığı iddia edildi. Paylaşılan fotoğrafın ardından sosyal medyada Middleton'ın kanser hastası olup olmadığına dair tartışmalar büyüdü.

Kate Middleton'ın hastalığı ne? Tartışmalara yol açan fotoğraf

12PUNTO DIŞ HABERLER

Galler Prensesi Kate Middleton iki ay önce ameliyat olmuş, hastalığının 'kanser olmadığı' söylenmişti. Ameliyattan iki ay sonra, İngiltere'deki Anneler Günü sebebiyle paylaşılan fotoğraf ise tartışmalara sebep oldu. Fotoğrafın üzerinde oynanmış olduğuna dair bulguların ortaya çıkması, Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili çeşitli iddialara yol açtı.

Middleton'ın yanında üç çocuğuyla birlikte gülümseyen görüntüsü, onun sağlığı ve nerede olduğu konusundaki tartışmaları daha da artırdı. Çok sayıda küresel haber ajansının, manipülasyon endişelerini öne sürerek görüntüyü dolaşımdan saatler sonra geri çekmesinin ardından, medyanın presesin sağlığına dair gerçekleri gizlediği iddiaları sosyal medyada yayıldı.

Fotoğraf, Birleşik Krallık'taki Anneler Günü münasebetiyle Kensington Sarayı tarafından pazar günü erken saatlerde çiftin resmi sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Birleşik Krallık'taki resmi kraliyet fotoğrafları için standart uygulama olarak haber ve fotoğraf ajanslarıyla da paylaşıldı .

Pazartesi sabahı tartışmalar artınca Prenses Kate, ‘istemeden yol açtığı kafa karışıklığı’ sebebiyle kişisel bir özür yayınladı. Middleton X hesabından paylaştığı mesajında şunları söyledi:

“Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de ara sıra düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız aile fotoğrafının yol açtığı karışıklıktan dolayı özürlerimi iletmek istedim. Umarım kutlayan herkesin Anneler Günü çok mutlu geçmiştir."


Haber Kaynağı : 12punto

Kate Middleton İngiltere fotoğraf