Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kral Charles, gözyaşlarını tutamadı!

Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen İngiltere Kralı 3. Charles kansere yakalandı. Tedavi süreci devam eden Kral'a dünyanın dört bir yanından binlerce destek mesajı geldi.

Kral Charles, gözyaşlarını tutamadı!

Geçtiğimiz haftalarda prostat büyümesi nedeniyle hastanede tedavi gören ve ardından taburcu edilen İngiltere Kralı 3. Charles’ın kansere yakalandığı duyuruldu. Tedavisi devam eden Kral’a binlerce destek mektubu geldi.

“GÖZYAŞLARINA BOĞULDU”

Dünyanın dört bir yanından 7 binden fazla mesaj alan Kral, iyi dileklerin birkaçını okuma şansı elde etti.

Bazı kartlarda esprili mesajlar yer alırken bazılarında kanserle mücadele edenlerin mesajları yer aldı. Kral’ın okuduğu bazı mesajlardan duygulandığı ve “gözyaşlarına boğulduğu” belirtildi.

“Pozitif kal, bana güven işe yarıyor, aile en önemlisidir”, “Umarım kısa zamanda iyileşirsin” gibi dileklerin yazdığı kartları kimin gönderdiği bilinmiyor. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile buluşan Kral Charles “İnanılmaz mesajlar aldım. Çoğunda gözyaşlarımı tutamadım” dedi.

BBC’nin haberine göre, bu kartların Kral’a moral vermesi için yazıldığı belirtildi.

Kraliyet ailesinin resmi sosyal medya hesabında ise “Kral’a kanser teşhisi konmasının ardından Majesteleri dünyanın dört bir yanından destek mesajları aldı. Kral ‘Kanser ile mücadele eden herkes böyle nazik mesajların ne kadar rahatlatıcı ve cesaretlendirici olduğunu bilir’ dedi” ifadeleri yer aldı.



Haber Kaynağı : 12punto

BBC destek İngiltere İngiltere Başbakanı Rishi Sunak İngiltere Kralı 3. Charles Kanser kanserle mücadele Kral Charles Rishi Sunak Tedavi