Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kraliyet Ailesi'ne sağlık şoku

Düşes Sarah Ferguson'a , agresif bir cilt kanseri türü teşhisi kondu. Bu teşhis, düşesenin sadece birkaç ay önce meme kanseri tedavisi gördükten hemen sonra geldi.

Kraliyet Ailesi'ne sağlık şoku

Şu sıralar Epistein dosyalarıyla gündeme gelen York Dükü Prens Andrew'in boşandığı eşi DüşesSarah Ferguson,  geçen yıl temmuz ayında sekiz saatlik bir mastektomi geçirmişti. Ancak geçen ay yapılan takip cerrahisi sırasında dermatologlar birkaç beni çıkardı ve bunlardan birinin kötü huylu melanom olduğunu belirledi.

Teşhisin ardından 64 yaşındaki düşes, kanserin vücudunun diğer bölgelerine yayılıp yayılmadığını belirlemek için ileri testlere tabi tutulacak.

Teşhis haberi, Kral'ın büyümüş bir prostat için tedavi görmeye hazırlanırken, gelmesi kraliyet Ailesi'ni iyice sarstı.

Düşesin sözcüsü, "Bu yazın başlarında erken bir meme kanseri teşhisi konulmasının ardından, York Düşesi'ne, şimdi de kötü huylu melanom teşhisi konulmuştur. Dermatoloğu, düşesenin mastektomi sonrası rekonstrüktif cerrahi geçirdiği sırada birkaç benin çıkarılmasını ve aynı zamanda analiz edilmesini istedi, ve bunlardan birinin kanserli olduğu belirlendi. Bu durumun erken aşamada olduğundan emin olmak için daha fazla inceleme yapılıyor. Açıkçası, meme kanseri tedavisinin ardından bu kadar kısa bir süre içinde başka bir teşhis almak üzücü olmuştur, ancak düşes iyi ruh hali içinde hayatına devam etmektedir." dedi.

Düşes, haberi aldığını iddia edilen tarihten kısa bir süre sonra, ailesiyle Sandringham'da geçirdiği bir Noel sonrasında duymuş. O zamandan beri Avusturya'da bir tıbbi spa'da iyileşmeye çalışıyor.

Düşes'in tedavisi, Londra'daki Royal Marsden Hastanesi'nde Konsültan Tıbbi Onkolog Dr. Andrew Furness ve King Edward VII Hastanesi'nde Konsültan Dermatolog Catherine Borysiewicz tarafından yapılacak. 


Haber Kaynağı : 12punto

Aile hastane Kanser londra Meme Kanseri Prens Tedavi