Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Pentagon, Taylor Swift hakkındaki komplo teorilerine açıklık getirdi

Forbes'un 'En Güçlü Kadınlar' listesinde beşinci sırada yer alan Taylor Swift son dönemde dünyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Şarkıcının bir "Pentagon projesi" olduğu öne sürüldü. Pentagon'dan konuya dair açıklama geldi.

Pentagon, Taylor Swift hakkındaki komplo teorilerine açıklık getirdi

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, şarkılarıyla kırdığı rekorlar, dünya turnesiyle ses getirmesi, turne filmiyle sinema tarihine geçmesi, ABD ekonomisine olan büyük etkisi ve daha birçok başarısıyla Time dergisi tarafından 2023 Yılın Kişisi (Person of the Year) seçilmişti.

34 yaşındaki şarkıcının "Pentagon projesi" olduğu öne sürüldü. ABD merkezli haber kanalı Fox News'da "Jesse Waters Primetime" programını yapan Jesse Watters "Taylor Swift'in nasıl bu kadar başarılı olduğunu hiç düşündünüz mü?" diye sordu.

CANLI YAYINDA DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Sunucu "Yaklaşık 4 yıl önce, Pentagon'un psikolojik operasyonlar birimi Taylor Swift'i bir kazanca dönüştürmeye karar verdi" ifadelerini kullandı. Watters, yayın esnasında bazı görüntüler paylaştı. Görüntülerde, 2019'da NATO görüşmelerinde bir konuşmacı, Swift'i küresel etkiye sahip isimlerden biri olarak örnek gösteriyor.

Watters, "Bu gerçek. Pentagon'un psikolojik operasyonlar birimi NATO'ya Taylor Swift'in dezenformasyonla mücadele için kullanılmasını öneriyor" dedi.

AÇIKLAMA GELDİ

Bu haberin ardından Pentagon açıklama yaptı. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Sabrina Singh, şarkıcının hit parçası "Shake It Off"a (Salla) gönderme yaparak "Bu komplo teorisine gelince, sallayacağız" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Pentagon Taylor Swift

İlgili Haberler