Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Polise yakalanınca zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti

Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti. Yılanın kobra türü olan oldukça zehirli bir yılan olduğu ve ülkede bu yılan türünün panzehrinin bulunmadığını aktarıldı.

Polise yakalanınca zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti

Tayland'dan Güney Afrika'ya kaçak hayvan sokmaya çalışırken yakalanan 28 yaşındaki Marius Joubert, polisin evinde yaptığı arama esnasında kendisini zehirli yılana ısırtarak intihar etti.  

Polislerin, evinde arama yaptığı sırada hayvanların aç olduğunu ve beslemek istediğini belirten Joubert, elini zehirli bir kobra yılanının bulunduğu kafese sokarak kendini iki kez ısırttı.

Dakikalar içinde yere yığılan adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

25 YIL HAPİS İLE YARGILANMAK YERİNE İNTİHAR ETTİ

Hayvan kaçakçılarının oldukça ağır cezalandırıldığı Güney Afrika’da, şüpheli Joubert’in en az 25 yıl hapis ile yargılanmak üzere olduğu ve bu nedenle hapse girmek yerine intihar ettiği tahmin ediliyor. 

"O YILAN TÜRÜNÜN PANZEHİRİ BULUNMUYOR"

Olay sırasında görevli Polis Müfettiş Şefi Reinet Meyer, yaptığı açıklamada, Joubert'in karakoldan evine elleri kelepçeli olarak getirildiğini ancak evde birçok zehirli hayvan bulunması üzerine memurlara yardımcı olması açısından kelepçelerin çıkarıldığını ifade etti.

Meyer, ayrıca Joubert'in kendisini Güney Afrika'ya yabancı bir tür olan Indochina tüküren kobra türü olan oldukça zehirli bir yılana ısırttığı ve ülkede bu yılan türünün panzehrinin bulunmadığını belirtti. 

70 FARKLI HAYVAN ELE GEÇİRİLDİ 

Polis ekipleri, Joubert'in evinde yaptığı aramada aralarında timsah, iguana, monitör kertenkele, tarantula, kirpi ve gelincik olmak üzere toplam 70 farklı hayvan ele geçirdi.

Hayvanlar daha sonra Johannesburg Yaban Hayatı Hastanesi ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

                               


Haber Kaynağı : 12punto

Afrika intihar yılan