Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Küçük milyonlarca emekliye kötü haberi verdi: 'Artık o iş kapandı'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, yerel seçim öncesi emekli maaşlarına ek zam yapılacağı yönündeki iddialarla ilgili "Artık emekli işi kapandı, onu söyleyelim. Benim görüşüm o, bitti artık" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük milyonlarca emekliye kötü haberi verdi: 'Artık o iş kapandı'

Memur ve memur emeklilerine verilecek zam oranı yüzde 49,25 olarak belirlenirken, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinde ise bu rakam yüzde 37,57 oranında kaldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını yüzde 5 olarak duyurdu.

2024 yılını emekli yılı olarak ilan eden Erdoğan, en düşük emekli maaşının da 7 bin 500 TL’den 10 bin TL’ye yükseldiğini açıkladı.

YEREL SEÇİM ÖNCESİ EMEKLİYE EK ZAM İDDİASI

Milyonlarca emekliye sefalet ücretine mahkum edilirken, kulislerde AKP iktidarının yerel seçimlerden önce tüm emeklilere 4 bin ile 8 bin TL arasında ek zam yapacağı öne sürüldü.

CEM KÜÇÜK'TEN EMEKLİLERE KÖTÜ HABER

Ancak, konuyla ilgili iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, emeklilere kötü haberi verdi.

"Artık emekli işi kapandı, onu söyleyelim. Benim görüşüm o, bitti artık" diyen Küçük, "Doğru yanlış, artık önümüze bakalım. Bu konuyu çok konuştuk, çok tartıştık. Artık olan oldu diyelim. Yapılan yapıldı. Kararı artık millet verecek” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

cem küçük Emekli emekli maaşı emekliye ek zam en düşük emekli maaşı