Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özgür Demirtaş Bakan Yerlikaya'yı etiketleyerek uyardı

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medyadan kendisine iletilen isminin kullanılarak "yapay zeka robotuna" yönlendirme yapılan sms'leri paylaştı. Demirtaş yaptığı paylaşım üzerinden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı da etiketledi.

Özgür Demirtaş Bakan Yerlikaya'yı etiketleyerek uyardı

Demirtaş, kendi adının kullanılarak sms yoluyla dolandırıcılık yapan kişilere karşı takipçilerini uyardı. Paylaşımında "Bu bir ihbardır" yazan Demirtaş, sms'lerin ekran görüntülerini de paylaşarak hem Emniyet Genel Müdürlüğü hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hesaplarını da etiketledi.

Demirtaş "Sakın kanmayın. Benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok" dedi.

Sosyal medyada ekonominin seyri ve gelişmelere ilişkin değerlendirmeleriyle dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, bu defa takipçilerini dolandırıcılara karşı uyardı.

"SAKIN KANMAYIN"

Özgür Demirtaş, sosyal medyadan kendisine iletilen isminin kullanılarak "yapay zeka robotuna" yönlendirme yapılan sms'leri paylaştı. "Bu bir ihbardır" diyen Demirtaş,

"Yetkilerden ricam bu ve önceki attığım telefona bakmaları. Bu bir dolandırıcılık sakın kanmayın. Türkiye’ye SMS ile mesaj atıp benim güvenirliliğimi kullanıp dolandırıyorlar. Sakın kanmayın. Benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok" dedi.

"BUNLARIN HEPSİ DOLANDIRICILIK"

Emniyet Genel Müdürlüğü hem de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın hesaplarını da etiketleyen Demirtaş "Yetkililerden rica ediyorum. Benim adımı kullanarak insanlara sms atılıyormuş.

Lütfen bu dolandırıcıları bulun.

Arkadaşlar unutmayın benim yatırım tavsiyesi veren hiçbir girişimim yok. Bunların hepsi dolandırıcılık" uyarısında bulundu.



Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Dolandırıcılık Emniyet Genel Müdürlüğü İçişleri bakanı Özgür Demirtaş robot Sosyal Medya Türkiye

İlgili Haberler