Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Abdulkadir Selvi'den çarpıcı iddia: 'Seçil Erzan olayında kamera kayıtları tahrif edilmiş'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen yüksek faizli fon dolandırıcılığında; tutuklu Seçil Erzan'ın makam odasını ve Denizbank şubesine giriş çıkışları gösteren kamera kayıtlarının tahrif edildiği, bazı görüntülerin silindiğini iddia etti.

Abdulkadir Selvi'den çarpıcı iddia: 'Seçil Erzan olayında kamera kayıtları tahrif edilmiş'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında, kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen yüksek faizli fon dolandırıcılığında yeni bir gelişmeyi aktardı.

Selvi, Seçil Erzan'ın makam odasını ve Denizbank şubesine giriş çıkışları gösteren kamera kayıtlarının tahrif edildiği, bazı görüntülerin silindiğini iddia etti.

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Selvi yazısında, "Seçil Erzan’ın makam odasını ve Denizbank şubesine giriş çıkışları gösteren kamera kayıtlarının tahrif edildiği, bazı görüntülerin silindiği ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı suç delillerini yok etme iddiasıyla Denizbank yöneticileri hakkında soruşturma başlattı" ifadelerini kullanırken şunları söyledi:

"Seçil Erzan’ın bu ifadeyi kendisini kurtarmak için vermiş olabileceği ihtimalini gözardı etmiyorum. Ama ortada bir de suç delillerinin yok edilmesi iddiası var. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TCK’nın 281 Maddesi’ne göre soruşturma yürütüyor" 


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Fatih Terim Fonu fon dolandırıcılığı Seçil Erzan Denizbank