Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a şampiyonluk kutlaması uyarısı

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları görüntülerine uyarı ve eleştiride bulundu. Çakar, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını işaret etti.

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'a şampiyonluk kutlaması uyarısı

2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek tarihindeki 24. şampiyonluğa uzanan Galatasaray pek çok sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen bir kutlama düzenledi.

Taraftarlarıyla birlikte şampiyonluk kupasını kutlayan Galatasaray'ın gece için yaptığı organizasyon spor yorumcusu Ahmet Çakar'ı rahatsız etti.

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında kendisini rahatsız eden detayları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aktardı. 

Kutlamaların kalitesinin düştüğünü söyleyen Çakar, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını işaret etti ve 'beldede halk konseri mi yapıyoruz' diye sordu.

İŞTE ÇAKAR'IN O PAYLAŞIMLARI:

Galatasaray'da şampiyonluk sayısı arttıkça kutlamaların kalitesi düşüyor. Bu sahnenin hali ne? İki sandalye koyun, oyuncular üstünde ayakta dursun oldu olacak. Yazlık beldede halk konseri mi yapıyoruz arkadaşlar, biraz ciddiyet.

Trabzonspor'un taş gibi kutlamasından etkilenmediniz, yahu siz kendiniz de gayet iyi işler yaptınız, niye düştünüz şimdi? Güzelliği sallamadığınız gibi güvenlik de yok. Dikkat edin, eğleneceğiz derken ortalıkta duran tüpler geceyi zindan etmesin, önlem alın, uyarıyorum!



Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Çakar Galatasaray Kutlama Sosyal Medya Şampiyon Süper Lig Taraftar