Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Davutoğlu'ndan Bakırköy'deki kazaya dair taziye paylaşımı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasına dair paylaşımda bulundu. Davutoğlu, 4 yurttaşın öldüğü kazada öğrencisinin ailesinin öldüğünü ve onun acısını paylaştığını aktardı.

Ahmet Davutoğlu'ndan Bakırköy'deki kazaya dair taziye paylaşımı

İstanbul Rauf Orbay Caddesi, Florya istikametine seyir halinde olan Mehmet F'nin (50) kullandığı 34 ER 260 plakalı tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle tır, sol tarafında seyreden 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Yaşanan kaza sonrası 4 yurttaş hayatını kaybetti.

DAVUTOĞLU'NDAN TAZİYE PAYLAŞIMI

Bakırköy'de meydana gelen feci kazanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ahmet Davutoğlu şunları yazdı:

Çok kıymetli vefa timsali kardeşim, kaderdaşım, öğrencim Mehmet Aytekin’in kıymetli validesi, ağabeyi, yengesi ve yeğeninin İstanbul Bakırköy’de gerçekleşen elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntü ile öğrendim. 

Kazada vefat eden değerli validemiz Güler Rukiye Aytekin ile kardeşlerim; Recep, Sultan ve Merve Aytekin’e Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; Aytekin ailesine sabr-ı cemil temenni ediyorum. Ruhları şâd, makamları âlî olsun.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Davutoğlu Bakırköy hayatını kaybetti İstanbul

İlgili Haberler