Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Ercan'dan 'İstanbul depremi için kanıt gösterin' çağrısı

Milyonlarca yurttaşın yaşadığı İstanbul, günlerini deprem korkusuyla geçirirken uzmanların bu konudaki açıklamaları hiç de ümit vermiyor. Yapılan deprem açıklamaları milyonların yaşantılarını etkilerken, Ahmet Ercan'dan Naci Görür'e çarpıcı bir deprem eleştirisi geldi.

Ahmet Ercan'dan 'İstanbul depremi için kanıt gösterin' çağrısı

Deprem uzmanları ve jeologlar, gün aşırı yaptıkları açıklamalarla İstanbul’da yıkıcı bir deprem beklediklerini söyleyerek yurttaşlara uyarılarda bulunuyor.

Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür de, İstanbul depremine karşı sürekli uyarılarda bulunan uzmanların başında geliyor. Görür, Büyük İstanbul depremi için “İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır” açıklamasını yapmış ve "Depremin eli kulağında" olduğunu vurgulamıştı.

Naci Görür geçen gün yaptığı açıklamasında da “Türkiye’nin herhangi bir yerinde her an 7 ve üzeri deprem olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

AHMET ERCAN'DAN 'KANIT GÖSTERİN' ÇAĞRISI

Son olarak Yer Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası İstanbul depremine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Ercan, ‘İstanbul’da her an deprem olabilir’ iddialarına yanıt vererek “İstanbul’da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım!” dedi.

Ercan, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul’da her an deprem olacağını gösteren bir tane kanıt gösterin size inanayım! Siz böyle söyledikçe siyasetçiler ile müteahhitler sizin sözlerinizi kullanıp oy ile para devşiriyorlar. İnşaat ülkeye katma değer üretmeyen ölü yatırımdır. Yatırım sanayiye kaymalı. Lütfen."


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Ercan Deprem İstanbul depremi Naci Görür olası İstanbul depremi jeologlar İstanbul