Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Hakan'dan 'sokak hayvanları' çıkışı: 'Meseleyi siyasallaştırmanın alemi yok'

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sokak hayvanlarının bir ay süre verildikten sonra sahiplendirilmezlerse uyutulacağına yönelik yasa taslağına ilişkin olarak, "AK Parti, itlafı tek çözüm yolu olarak görmüyor." görüşünü savundu.

Ahmet Hakan'dan 'sokak hayvanları' çıkışı: 'Meseleyi siyasallaştırmanın alemi yok'

AKP, sokak hayvanları ile ilgili yeni düzenleme için Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişikliğe hazırlanıyor.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine harekete geçen AKP kurmayları, “hayati tehlike” oluşturdukları gerekçesiyle başıboş sokak köpeklerinin 1 ay sonunda sahiplendirilmezse “uyutulması”nı öngören yasa teklifi için çalışma başlattı.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, söz konusu yasanın çalışmasını yürüten AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktardı.

Yenişehirlioğlu’nun kendisini aradığını belirten Hakan, “AK Parti içinde sokak köpekleri sorununun çözümü konusunda tek bir görüş yok. Partide uyutulmaya şiddetle karşı çıkanlar da var, uyutulmayı savunanlar da. Partinin genel yaklaşımı ise tam olarak belirginlik kazanmış değil. Temaslar sürüyor, görüşmeler sürüyor, değerlendirmeler sürüyor. AK Parti’yi “itlaf yanlısı” olarak kodlayıp meseleyi siyasallaştırmanın alemi yok” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Hakan sokak hayvanları Sokak köpekleri