Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP ve DEM parti yerel seçim için Bala'da uzlaştı. 'Görüştük, bize verecekler'

Yerel seçimlere sayılı günler kala haber kanallarında CHP ve DEM Parti arasında bir ittifak olduğu iddiaları dile getirilirken, AKP'li isimden DEM Parti ile anlaştık açıklaması geldi.

AKP ve DEM parti yerel seçim için Bala'da uzlaştı. 'Görüştük, bize verecekler'

AKP ve DEM Parti arasındaki anlaşma AKP Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran’a yayın öncesi sunucu tarafından yöneltilen bir soruyla ortaya çıktı.

Buran, yayın öncesi kendisine “DEM Parti’yi soralım mı” diyen sunucuya, “Onlar sandığa gitmiyorlar. Serbest bıraktılar biz görüştük Bala’dakilerle, bize verecekler” yanıtını verdi.

DEM PARTİ'DEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı Öztürk Türkdoğan, DEM Parti olarak Ankara’da 27 ilçenin 24’ünde eş genel başkan adayları gösterdiklerini ancak Ankara’nın Yenimahalle, Polatlı ve Bala’da eş başkan adayı göstermediklerini açıklamıştı. 

DEM Parti’nin bu hareketiyle birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın desteklendiği iddia edilmişti.

"SANDIĞA GİTMİYORLAR, BİZE VERECEKLER"

Ancak bugün KON TV canlı yayını öncesi program sunucusu ile konuşan AKP’nin Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, DEM Partililerin kendisine oy vereceğini söyledi.

Buran, yayın öncesi kendisine “DEM Parti’yi soralım mı” diyen sunucuya, “Onlar sandığa gitmiyorlar. Serbest bıraktılar. Biz görüştük Bala’dakilerle bize verecekler” diye yanıt verdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Buran aday AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi DEM Parti destek canlı yayın Mansur Yavaş Polatlı