Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

AKP'li Aksu Belediyesi'nde bürokrattan ahlaksız 'teklif': 'Çok pahalıya geliyorsun...'

AKP'li Aksu Belediyesi'ndeki ahlaksız teklif sosyal medyada gündem oldu. Belediyede Yapı Denetim Müdürü olarak çalışan Nevzat Avcı'nın yabancı uyruklu kadına 'binanın yıkılmaması karşılığında' ahlaksız bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

AKP'li Aksu Belediyesi'nde bürokrattan ahlaksız 'teklif': 'Çok pahalıya geliyorsun...'

AKP’li Antalya Aksu Belediyesi’ndeki skandal görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yapı Denetim Müdürü olan Nevzat Avcı’nın yıkması gereken bir binayı yıkmamanın karşılığında bina sahibi olan ve video görüntülerindeki konuşmalarından yabancı uyruklu olduğu anlaşılan bir kadına açıkça ahlaksız 'teklif pazarlığı” yaptığı anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

"SEN PAHALIYA GELİYORSUN"

Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı’nın genç kadına binayı yıkmamak için 150 bin TL ödeme yapması gerektiğini söylediği duyulurken kadının, “Siz başka türlü bu parayı sıfırlayabilirsiniz” dediği duyuldu.

Görüntülerde, daha önce konuşulduğu üzere '4 gece birlikte olma' karşılığında 150 bin TL'lik ödemenin yapılmaması sözü verdiği duyuldu.

Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın ise '4 gecelik anlaşma'ya yönelik “Sen çok pahalıya geliyorsun” dediği, kadının ise “Ben en baştan söyledim” dediği kayıtlara geçti.

Ortaya çıkan bu görüntüler sonrasında Aksu Belediyesi'nin Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı ile olan ilişiğini kestiği iddia edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Nevzat Avcı Aksu Belediyesi