Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

AKP'li Özlem Zengin: 'Dilruba tutuksuz yargılansın'

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, katıldığı bir televizyon programında bir sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Y. ile ilgili konuştu. Zengin, Dilruba'nın tutuksuz yargılanması gerektiğini söylerken "Kusura bakmasın böyle cahilce bir konuşma uzun zamandır dinlememiştim. Söylediği her cümle yanlış" dedi.

AKP'li Özlem Zengin: 'Dilruba tutuksuz yargılansın'

Bir sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Y. ile ilgili tartışmalar sürüyor.  Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasından tahliye edilen Dilruba, halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçundan tutuklu kalmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili son ifadeler AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'den geldi.

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Sorgusuz Sualsiz programına konuk olan Zengin, Dilruba Y. meselesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Armağan Çağlayan'ın "Dilruba neden tutuklu, bilen de yok" sözlerine karşılık Zengin şöyle konuştu:

"Dilruba bence tutuksuz yargılansın bunu peşin peşin söylüyorum. Muhtemelen ilk duruşmada da serbest kalacak. Buradaki mesele şu. Ben kendisini dinledim. Kusura bakmasın ama böyle cahilce bir konuşma uzun zamandır dinlememiştim. Söylediği her cümle yanlış. Meseleyi, konuştuğu konuyu bilmiyor"


Haber Kaynağı : 12punto