Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,2741
Dolar
Arrow
34,2589
İngiliz Sterlini
Arrow
44,7573
Altın
Arrow
2997,0000
BIST
Arrow
8.784

Alaattin Çakıcı'dan açıklama geldi: 'Çok üzüldüm'

10 Eylül Salı günü İstanbul Üsküdar'da vurularak öldürülen Kemal Çağlar Temel için açıklama yapan Alaattin Çakıcı, "Vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi" dedi.

Alaattin Çakıcı'dan açıklama geldi: 'Çok üzüldüm'

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın ilişkileri bilinen Kemal Çağlar Temel, dün sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Olay, 10 Eylül'de saat 11.00 sıralarında Burhaniye Mahallesi Burhaniye Abdullahağa Caddesi'nde bir kozmetik mağazasının önünde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Temel, motosikletiyle iş yerine geldiği sırada cadde üzerinde cerrahi maske takmış bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Kafasından vurulan Temel hayatını kaybetmişti.

'3 YILDAN BERİ TANIRIM'

Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar TEMEL’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi. Benimle bir akrabalık bağı ve her hangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin. Kamuoyuna saygılarımla" açıklamasında bulundu.



Haber Kaynağı : 12punto

Alaattin Çakıcı kurşun