Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ali Yerlikaya duyurdu: Milletvekili hakkındaki evrak savcılığa gönderildi

Ağrı'da sınır ötesine kaçmaya çalışan bir terörist ve terör örgütüne katılacağı değerlendirilen bir şüpheli yakalanarak tutuklandı. Bu şahısları Ağrı’ya getiren aracın ise Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına tescilli, Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili H.B. adına tahsisli olduğu tespit edildi.

Ali Yerlikaya duyurdu: Milletvekili hakkındaki evrak savcılığa gönderildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan 1 bölücü terör örgütü üyesi, 1 bölücü terör örgütüne katılacağı değerlendirilen terör bağlantılı kayıp şahıs yakalanarak tutuklandı.'' ifadelerini kaydetti.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığınca Bölücü Terör Örgütünün (BTÖ) faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyon kapsamında, her iki şahsın da kimlikleri ve arkasındaki iş birlikçileri tespit edildi.

MİLLETVEKİLİ HAKKINDA SORUŞTURMA EVRAKI 

Yerlikaya, ''Bu şahısları Ağrı’ya getiren aracın ise Halkların Demokratik Partisi (HDP) adına tescilli, Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili H.B. adına tahsisli olduğu tespit edildi. Milletvekili hakkında soruşturma evrakı Ankara cumhuriyet başsavcılığına gönderildi.'' ifadelerini kullandı. Söz konusu vekilin 28. Dönem Ağrı Yeşil Sol Parti Milletvekili Heval Bozdağ olduğu anlaşıldı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya BTÖ yeşil sol parti HDP

İlgili Haberler