Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Antalya'da erkek vahşeti: Boşanma sürecindeki eşini öldürdü

Antalya'da, bir sitenin yöneticisi Fadim Temirhanoğulları, boşanma aşamasındaki eşi Savaş Temirhanoğulları tarafından tabancayla 5 el ateş edilerek öldürüldü. Fadim Temirhanoğulları, eşinden 3 ay süreyle uzaklaştırma kararı almıştı. Olayın ardından silah seslerini duyan çiftin kızı İ.T. kabus gördüğünü düşünerek uyumaya devam etti ancak uyandığında annesini kanlar içinde buldu.

Antalya'da erkek vahşeti: Boşanma sürecindeki eşini öldürdü

Olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Fadim Temirhanoğulları'nın 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki eşi Savaş Temirhanoğulları sabah saatlerinde eve geldi. Savaş Temirhanoğulları, tabancayla eşi Fadim Temirhanoğulları'na 5 el ateş ederek evden ayrıldı.

Bu sırada odasında uyuyan silah seslerini duyunca uyanan çiftin kızları İ.T. kabus gördüğünü düşünerek yeniden uyudu. Sabah okula gitmek için uyanıp odasından çıkan İ.T., annesini kan içinde gördü ve hemen karşı komşusunun kapısını çaldı ve komşusuyla birlikte eve geri döndü. Fadim Temirhanoğulları'nı gören Torunoğlu'nun ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Temirhanoğulları'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

'BİTSİN BU KADIN CİNAYETLERİ'

Olayı duyup gelen Fadim Temirhanoğulları'nın ilk eşi ile bu evliliğinden olan kızı ile Savaş Temirhanoğulları'nın yakınları arasında yaşanan arbedeye polis müdahale etti. Olay yerinde polisin incelemesinin ardından Fadim Temirhanoğulları'nın cansız bedeni cenaze aracına alınıp morga götürüldü. Bu sırada Fadim Temirhanoğulları'nın yakınları, 'Nerede kadınlara adalet, bitsin bu kadın cinayetleri' diye feryat etti. 

KOMŞU SİLAH SESLERİYLE UYANMIŞ

Yaşananları anlatan komşu Berkan Torunoğlu, "Saat 05.00 sıralarında arkadaşım silah sesi duydu. Sonrasında uyuduk. Sabah 08.00 gibi uyandım. Bir süre sonra kapı çalındı. Kapıyı açtığımda karşı komşunun kızını gördüm. Şok içindeydi. 'Ne oldu' dedim, 'Annem' dedi. Sonrasında hemen evlerine geçtim. Kadın yerde yatıyordu. Baygın olduğunu düşündüm. Kafasının sağ tarafından kurşun girmişti. Kan kaybı fazlaydı. Nabız atmıyordu. Kızı aşağı indirdik, zaten şok içindeydi. Kadın ile adam boşanma aşamasındaymış, bundan dolayı da aralarında sıkıntılar varmış. Biz elimizden geleni yaptık ama gittiğimizde kadın zaten soğuktu. Kan kaybı çok fazlaydı" dedi.

Emniyet güçleri Savaş Termiyanoğulları'nı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


Haber Kaynağı : İHA

kadın cinayeti kadın cinayetleri kadın hakları kadına şiddet