Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ayşe Ateş, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşecek

Suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile partinin genel merkezinde görüşme gerçekleştirecek.

Ayşe Ateş, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıç, suikast sonucu öldürülen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile partinin genel merkezinde görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

GÖRÜŞME YARIN

Kılıç, suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesini olağan bir gelişme olarak değerlendirdiklerini belirterek, “Merhum Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Hanım’ın Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey’den de bir görüşme talebi oldu. Genel Başkanımız görüşme talebine olumlu yanıt verdi ve Ayşe Ateş’in genel başkanımıza ziyareti yarın Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde gerçekleşmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Kılıç, Ayşe Ateş’in bir hak arayışı içerisinde olduğunu ve yasaların çizdiği sınırlar çerçevesinde bireylerin haklarının sağlanması gerektiğini ifade etti.


Haber Kaynağı : İHA

Sinan Ateş Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan Ayşe Ateş