Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında Mehmet Uçum tartışması

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, canlı yayında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'la ilgili tartıştı. Ali Koç, Uçum'un devreye girmesiyle şampiyonluğun engellendiğini iddia etti.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında Mehmet Uçum tartışması

Fenerbahçe'nin başkanlık seçimi öncesi bir son dakika gelişmesiyle canlı yayında karşı karşıya gelme kararı alan ikili, katıldıkları programda birbirleri hakkında dile getirdikleri iddialar üzerine konuştu.

Birbirleri hakkında kullandıkları ifadelerin masaya yatırıldığı gecede dikkat çeken diyaloglardan biri de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'la ilgili olandı.

Ali Koç, Uçum'un devreye girmesiyle Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun engellendiğini iddia etti. 

İşte canlı yayında yaşanan o diyalog:

'KADİM DOSTUNUZ MEHMET UÇUM DEVREYE GİRDİ'

Ali Koç: Siz de şampiyon olamamıştınız. Sizin borçlanarak aldığınız gayrımenkulleri, temlik olarak UEFA'ya, TFF'ye veremiyoruz, harcama limitlerimiz artsın diye.

İlk 2 sene hatalar, kadro mühendisliği, hoca tercihi. Ama ikinci senede bile 22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik, ondan sonraki 7 hafta boyunca 21 puanın sadece 3'ünü alabildik.

Doğradı hakemler bizi. Siz o zaman herhalde maçları seyretmiyordunuz, seyretseydiniz bir kafa gösterirdiniz. O kadim dostunuz Mehmet Uçum devreye girdi.

Aziz Yıldırım: Senin dostun değil mi?

Ali Koç: Benim dostum hiç değil.

Aziz Yıldırım: Sen gidip konuşmadın mı adamla? Antalya maçından sonra Beylerbeyi'nde buluşup, konuşmadınız mı?

Ali Koç: Bir kere konuştuk, yok öyle bir şey.

Aziz Yıldırım: Telefonla konuşmadın mı? Erol Bey konuşmuyor mu?

Ali Koç: Yok öyle şey, 1 dakika sizin terminolojiyle. Ben hayatımda bir defa görüştüğüm adamla siz onlarca kez görüştünüz.

Aziz Yıldırım: Ben görüştüm, gene görüşürüm.

MEHMET UÇUM'UN PAYLAŞIMI AKILLARA GELDİ

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında yaşanan bu diyalog Mehmet Uçum'un Mayıs ayında yaptığı bir paylaşımı akıllara getirdi. Uçum yaptığı paylaşımda başarısızlığın tek sebebi olarak Ali Koç'u işaret etmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu sezon da bitti, son on yıl yine hüsran.

Bir kaç doğruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi. 

“Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar” diyen birinin yeniden başkan olmak istiyorum demesinin manası nedir: 

Her halde Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başkan olmak istiyorum demektir, başka bir anlamı olabilir mi bunun. 

Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe’yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir. 

Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir. 

Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak. 

Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak."


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ali Koç Aziz Yıldırım Başkanlık seçimi Fenerbahçe Mehmet Uçum