Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya FETÖ ve Adnan Oktar suçlamaları

Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi yaklaşırken başkan adaylarının sadece birbirleri hakkında değil farklı isimlere dair suçlamaları da gündeme gelmeye devam ediyor. Seçimlere Ali Koç'un kadrosunda girecek olan Acun Ilıcalı özellikle son zamanlarda Aziz Yıldırım tarafından ciddi ithamlara maruz kalıyor.

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya FETÖ ve Adnan Oktar suçlamaları

Başkanlık yarışında Mourinho kozunu Ali Koç'a kaptırarak önemli bir darbe alan Aziz Yıldırım, Mourinho transferinin önemli isimlerinden Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı iddalarda bulunmaya devam ediyor.

Katıldığı bir etkinlikte konuşma yapan Yıldırım burada Ali Koç’un yönetim listesindeki isimlerden Acun Ilıcalı için FETÖ ve Adnan Oktar iddialarında bulundu. 

Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı için “FETÖ’cülere Dominik’te pasaport veriyormuş, oturma izni yapıyormuş” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Adnan Oktar konusuyla ilgili olarak da “Fezlekeleri okudum, suçlananların yüzde 20’si ‘Bizi Adnan Oktar ile Acun Ilıcalı’ tanıştırdı’ diyor” dedi. 

ACUN ILICALI'DAN ADNAN OKTAR AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında ortaya attığı iddialardan Adnan Oktar kısmına uzunca bir yorumda bulunurken, FETÖ'yle ilgili iddialarına ise 'suçlamalarda bulunuyor' şeklinde bir ifade kullandı.

Ilıcalı'nın konuk olduğu programdaki ifadeleri şöyle oldu:

ADNAN OKTAR İDDİALARI YANITI:

"Çok üzücü! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkanlığı çok istiyor olabilir. Seçimde hezimetle ayrıldı, içinde bir şey yaşıyorlar olabilir. Ancak başkan olabilmek için bir Fenerbahçeli'yi karalamak bana üzücü geliyor. 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa, bu art niyet.

Bir sohbet için gittim 'Fakirlere yardım et, insanlara destek ol' gibi Müslümanlığın güzel yanlarıydı. 18 yaşındaydım. Aziz Yıldırım'ın başkanlık döneminde Fenerbahçe'yi kendi programımda ağırladım.

Amacım Fenerbahçe'ye yardım etmekti. Aziz Yıldırım'a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım! Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü! Çok komik ya!" 

FETÖ İDDİALARINA DAİR AÇIKLAMA:

"Aziz Yıldırım döneminde 600 Milyon € zarar uğradı kulüp! Aziz Yıldırım'ın alacağı yok! Paranı al git, 600 Milyon € batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap!

Bir de üstüne devamlı posta koyuyor! O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor. Ona FETÖ'cü, buna Adnan'cı diyor...

Bunları yapıp başkanlığa aday olabiliyorsan, bunlara cevap vereceksin! Keşke buraya otursa da 600 Milyon €'ya cevap verse! Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez! Konuşamaz!"


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Adnan Oktar Ali Koç Aziz Yıldırım Dominik FETÖ Fenerbahçe

İlgili Haberler