Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakan Bolat açıkladı! İstanbul’daki yangın mağdurları için 14,5 milyon TL toplandı

İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve 29 işçinin hayatını kaybettiği yangında mağdurlar için başlatılan yardım kampanyasında 14,5 milyon TL toplandı. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, toplanan yardımların bugün İstanbul Valiliği'ne teslim edildiğini ve acılı ailelere eşit olarak dağıtılacağını açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! İstanbul’daki yangın mağdurları için 14,5 milyon TL toplandı

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Ankara’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile düzenlenen bir etkinlikte, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve 29 işçinin hayatını kaybettiği yangın mağdurları için başlatılan yardım kampanyasının detaylarını paylaştı.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, toplanan 14,5 milyon TL’nin bugün İstanbul Valiliği’ne teslim edildiğini ve yardımların acılı ailelere eşit olarak dağıtılacağını bildirdi.

Bakan, hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi ve bu desteğin ailelerin acılarını hafifletmeye katkıda bulunmasını umduğunu ifade etti.

Ayrıca, TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi üyesi işletmelere ve Başkan Ozan Acar’a kampanyaya verdikleri destek için teşekkürlerini iletti. Bakan Bolat, olayın aydınlatılması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için devam eden soruşturmanın önemini vurgulayarak, benzer trajedilerin tekrar yaşanmamasını temenni ettiğini belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş deprem bölgesi hayatını kaybetti İstanbul Valiliği Ömer Bolat Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yangın