Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.884

Bakan Göktaş'tan açıklama geldi: Elimizden geleni yapacağız

Diyarbakır'da Narin Güran'ın katledilmesi üzerine konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, "Bakanlık olarak davaya müdahil olacağız. Hukuki süreci sonuna kadar takip edip Narin'i hayattan koparan kişi veya kişilerin en ağır cezayı almaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Bakan Göktaş'tan açıklama geldi: Elimizden geleni yapacağız

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş konuştu. 

'HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜN KARŞISINDAYIZ'

Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruları yanıtlayan Mahinur Göktaş psikolojik ve sosyal desteklerini vereceklerini ekleyerek şunları söyledi:

"Evlatlarımızın fiziksel ve psikolojik iyilik hallerini sağlamak, onların güvenli bir şekilde büyümelerini sağlamak en hassas olduğumuz konudur. Onları güvenli yarınlara taşıma, sevgi ve şefkatle büyümeleri için ne gerekiyorsa yapma sorumluluğu toplum olarak hepimizin temel insanlık görevidir. Bu anlamda göz bebeğimiz masum yavrularımızın maruz kaldığı her türlü kötülüğün, her zaman karşısındayız"

'BU ACILAR TEKRAR YAŞANMASIN'

Psikolojik ve sosyal desteklerin yanında adli sürecin devam ettiğini belirten Bakan Göktaş, "Amacımız tekrar bu tür acıların yaşanmaması. Bakanlık olarak davaya müdahil olacağız. Hukuki süreci sonuna kadar takip edip Narin'i hayattan koparan kişi veya kişilerin en ağır cezayı almaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bunun yanı sıra olayın yaşandığı mahallede psikososyal destek çalışmalarını da sürdürüyoruz" dedi.




Haber Kaynağı : 12punto

Narin Güran narin narin güran cinayeti Mahinur Özdemir Göktaş