Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.777

Bayram trafiği İstanbul'u sarstı! Yoğunluk yüzde 70'i geçti

Ramazan Bayramı münasebetiyle köprüler ve otoyolların ücretsiz olması, İstanbul'da yoğunluğa neden oldu. Saat 15.00 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 71'e ulaştı.

Bayram trafiği İstanbul'u sarstı! Yoğunluk yüzde 70'i geçti

Ramazan Bayramı dolayısıyla İstanbul’da köprüler ve otoyollar ile toplu taşıma araçlarının ücretsiz hale getirilmesi, şehrin belirli noktalarında trafik ve yolcu yoğunluğuna yol açtı. Saat 15.00 itibarıyla, trafik yoğunluğunun yüzde 71 seviyesinde olduğu kaydedildi.

Avrupa Yakası’ndaki D-100 kara yolu Hadımköy ve TEM Otoyolu Bahçeşehir bölgelerindeki çift yönlü yoğunluk, trafiğin yavaşlamasına neden oldu. Avrupa’dan Anadolu’ya geçişlerde, TEM Otoyolu Mahmutbey gişelerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde trafik yavaş ilerledi; D-100 kara yolunda ise Bakırköy’den 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine kadar yoğunluk gözlendi.

İstanbul Boğazı çevresinde ve sahil şeridinde de trafik yoğunluğu yaşandı, Sarayburnu’ndan Eyüpsultan’a uzanan güzergahta araçlar ağır ağır ilerledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cep Trafik Uygulaması verilerine göre, öğleden sonra 15.00 sularında trafik yoğunluğu yüzde 71 olarak tespit edildi.

Anlık verilere ulaşmak için bu bağlatından trafik yoğunluğun güncel rakamlarına ulaşabilirsiniz.


Haber Kaynağı : 12punto

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Avrupa Yakası Fatih Sultan Mehmet İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Boğazı Ramazan Bayramı toplu taşıma Trafik