Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beylikdüzü'nde inanılmaz olay: Gaspçılar, genç kızı arabayla birlikte kaçırdı

İstanbul’da kız arkadaşıyla birlikte aracıyla markete gelen M.A.Y., kız arkadaşını araçta bırakarak markete girdi. Araca binen bıçaklı iki kişi bıçakla tehdit ettiği M.A.Y.’nın kız arkadaşını da araçla birlikte gasp ederek kaçırdı.. Kız arkadaşının bağırması üzerine araca koşan M.A.Y., gaspçılara yetişemedi. Kısa bir süre sonra genç kızı bırakan gaspçılar araçla kaçtı.

Beylikdüzü'nde inanılmaz olay: Gaspçılar, genç kızı arabayla birlikte kaçırdı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Olay 2 gün önce Beylikdüzü’nde önceki gece 02.30 sıralarında yaşandı., Gece yarısı yanında kız arkadaşı ile evine dönen M.A.Y., alışveriş için marketin önünde durdu.  M.A.Y. aracın anahtarını kız arkadaşına bırakıp alışveriş için içeri girdi.

ARKADAŞIYLA BİRLİKTE KAÇIRDILAR

M.A.Y., markette alışveriş yaparken, birden kız arkadaşının çığlık seslerini duydu. Dışarı doğru bakan M.A.Y., kız arkadaşının bulunduğu aracın tanımadığı iki kişi tarafından kaçırıldığını gördü. Araca koşan M.A.Y, gaspçılara yetişemedi. Tüm bu anlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.  Kız arkadaşını aracıyla birlikte kaçıran gaspçıların peşine doğru giden M.A.Y, bir yandan olayı polise bildirdi.

 

GENÇ KIZI BIRAKIP ARAÇLA KAÇTILAR

Gaspçıları yakalamaya çalışan M.A.Y., şüphelilere yetişemedi. Aracı kaçıran gaspçılar genç kızı kısa bir süre sonra yolda indirerek araçla ortadan kayboldu. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Genç kız verdiği ifadesinde araca binen iki kişi bıçakla kendisini tehdit ederek arabayı kaçırdığını kısa bir süre sonra kendisini araçtan indiren şüphelilerin kaçtığını söyledi.

YAKALANDILAR

Gasp Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalarla gaspçıların Esenyurt tarafına kaçtığını tespit etti. Çalışmayı derinleştiren polis, kısa sürede şüphelileri tespit etti. Düzenlenen operasyonla gaspçılar Eren K.(24) ve Halil C.B.(25) yakalandı. Gasp edilen araçta bulundu. İkişer suç kaydı bulunan şüpheliler tutuklandı.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Beylikdüzü gasp Halil C.B. Eren K.