Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bilal Erdoğan Gazze mitinginde konuştu: Sermaye sahipleri ayağını denk alsın

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) öncülüğünde gerçekleştirilen 'Şehitlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet' etkinliğine katılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, "Filistin soykırımına sebep olanların ve şehitlerimizin katillerinin aynı olduğunu biliyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz, Filistin davası sürdüğü sürece hayatımızda boykota yer açacağız” dedi.

Bilal Erdoğan Gazze mitinginde konuştu: Sermaye sahipleri ayağını denk alsın

AKP'ye yakın vakıf ve dernekler Galata Köprüsü'de Gazze için ‘Şehitlerimize rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ mitingi düzenledi.

Yürüyüşle başlayan mitinge Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Erdoğan'ın damadı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birçok milletvekili ve AKP'li ilçe belediye başkanı katıldı.

Mitingde konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan Bilal Erdoğan, “7 Ekim’de İsrail Naziliği tarihin en kanlı katliamlarından bir tanesine başladı, her gün yüzlerce çocuğu katletti. Kardeşlerimizin canlarını, mallarını almaya yeni bir boyutta devam etti ve dünya buna seyirci kaldı. Biz bu sabah; yılın ilk gününün sabahında İstanbul’dan bütün dünyaya haykırmak istiyoruz. 12 şehidimizi de Filistin’de olup bitenleri de takip eden, uyumayanlar olarak dünyaya haykırmak istiyoruz; biz bu olup bitenlere kayıtsız kalamayız. Bütün dünyaya hakkı, adaleti haykırmaya devam edeceğimize söz veriyoruz, Kudüs bizim ilk kıblemiz, çünkü Mescid-i Aksa bizim kutlu mabedimiz. Bizden önce gelen ecdadımız bu toprakları şehit kanlarıyla sulamıştır. Bu topraklarda 3 dinin mensuplarının huzur ve barış içerisinde yaşamalarını temin etmişlerdir. Topraklarımız üzerinde gözü olanların, arz-ı mevud safsatasıyla milyonların kanına girenlerin gözlerini çıkarmak için bizler kayıtsız kalamayız” ifadelerini kullandı.

SERMAYE SAHİPLERİNE SESLENDİ: AYAĞINIZI DENK ALIN

Sözlerini sürdüren Erdoğan, “Verdiğimiz en son 12 şehitten önceki on binlerce şehidimizin katilleri aynı olduğu için kayıtsız kalamayız. Yılın ilk gününün sabahında İstanbul’da Galata Köprüsü’nde, yüzbinler, terörle mücadele yıllar boyunca verdiğimiz şehitlerimizi katillerinin kim olduğunu biliyoruz. Filistin soykırımına sebep olanların ve şehitlerimizin katillerinin aynı olduğunu bizler biliyoruz. Ancak birlik olduğumuzda bu zulümlere karşı durmak için güçlü olabiliriz. Suni gündemler oluşturup bizi ayrıştırmaya çalışanların, Filistin davasını sulandırmaya çalışanların ABD ve İsrail’in etki ajanları olduğunu biliyoruz. Bizler mülteci düşmanlarını körükleyenlerin de kimle olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde Ayasofya’nın prangalarının kırılması, Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğünün ilk adımıdır bunu da biliyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz, bu iş ateşkesle bitmeyecek, Filistin davası sürdüğü sürece hayatımızda boykota yer açacağız, elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar dedi.


Haber Kaynağı : İHA

Bilal Erdoğan Gazze